Home  /  Projecten  /  Up Lift 6- 120 KG met Frans van Hal Museum

Up Lift 6- 120 KG met Frans van Hal Museum

Nieuw
Op aanvraag
€ 682,50 € 629,00(incl. btw) € 761,09
Voorraad: 10
Gratis verzending

Up Lift 6 van Lockhard BV.

Ook het Frans van Hal Museum heeft Lock Hard BV gevonden, getest met de Up Lift 5, nu in opdracht de Up Lift 6 van Lock Hard BV.

Zeer compact, wendbaar en gebruiks vriendelijk.!

Het Frans Hals Museum

Sinds het Frans Hals Museum in 1913 zijn poorten aan het Groot Heiligland opende, heeft het zich in een toenemende faam en belangstelling mogen verheugen. De collectie van Haarlemse meesters uit de Gouden Eeuw, waaronder de grootste verzameling
schilderijen van Frans Hals ter wereld, is uniek. Aan het begin van de zeventiende eeuw onderging de schilderkunst een radicale verandering, waarvoor in Haarlem de basis werd gelegd. Deze omslag bepaalde uiteindelijk de allure en de grandeur van de Gouden Eeuw, waardoor Haarlem met recht kan worden aangemerkt als de bakermat van de Gouden Eeuw. De collectie van het Frans Hals Museum, waarin het hele spectrum van de 16e- en 17e-eeuwse schilderkunst op bijzonder hoog niveau is samengevat, weerspiegelt die revolutionaire omwenteling.

De Hallen Haarlem

Zoals Haarlem in de zeventiende eeuw een vrijhaven vormde voor de vernieuwingsdrang die zich in de kunst voordeed, zo wil De Hallen Haarlem ook nu een podium bieden voor de ontwikkelingen die zich binnen de hedendaagse kunst aandienen. Ze wil eenzelfde open, proactieve houding aan de dag leggen. Vernieuwingen roepen, zeker als ze bestaande grenzen overschrijden en geldende normen openbreken, altijd grote weerstand op. De Hallen Haarlem wil die confrontatie evenwel niet uit de weg gaan en doelbewust dat spanningsgebied opzoeken. Ze wil zich nadrukkelijk manifesteren als pleitbezorger voor een ‘levende’ cultuur; een cultuur die voortdurend in beweging is en over het vermogen beschikt om iets nieuws tot stand te brengen.

Missie

Het Frans Hals Museum en De Hallen Haarlem stellen zich ten doel om het publiek te informeren over, en te laten genieten van, de ongekende bloei van de schilderkunst in de Gouden Eeuw, alsook van de internationale ontwikkelingen in de hedendaagse
beeldende kunst. Het overdragen van de rijke collectie 16e- en 17e-eeuwse schilderkunst, en van de verzameling moderne en hedendaagse kunst, aan toekomstige generaties staat hierbij centraal.

Meer weten? Vraag naar John Buch van het Museum, http://www.franshalsmuseum.nl/nl/contact/

Of neem contact met ons op,bel / mail naar http://www.lockhard.nl/lockhard/contactDeel deze pagina:

8.6
123 reviews

Reviews

 • "snelle levering en ook de nalevering snel"

  M uit 's-Gravenhage

 • "Ladder gehuurd,zelf opgehaald uit Ureterp.Zeer flexibel in het terug brengen,super bedrijf!"

  Bonne uit Oosterwolde

 • "Duidelijk uitleg en kwalitatief goed materiaal. Een aanrader voor ied ereen"

  Marc uit Zwolle

 • "Goed contact, snelle levering en ben dik tevreden met mijn kamersteiger!"

  eenkleineklus.nl uit ROTTUM FR

 • "De steigers waren zo goed als nieuw. Het brengen en ophalen gebeurde in overleg op momenten dat de "grote" verhuurbedrijven al gesloten zijn. De verhuurprijs is lager dan omliggende bedrijven."

  Erik uit Opeinde

 • "Snel geleverd en ook nog een geweldig product ,bij vragen is hij altijd bereikbaar, en krijg je een goed advies"

  Henk uit Roodkerk

 • "Kon nergens anders een steiger voor een werkhoogte tussen de 3 en 4 meter vinden, maar hier wel (zonder extra opbouwpakket). Sneller dan verwacht geleverd."

  LJ uit Hendrik Ido Ambacht

 • "Vragen worden snel afgehandeld en afspraken goed nagekomen. Kortom top service!"

  Andre uit Valkenburg

 • "Na eerst al een fijn telefonisch contact te hebben gehad om het goede product te kunnen bestellen is er ook tijdens het hele proces ontzettend goede communicatie geweest. We werden 100% op de hoogte gehouden waar ons product was en wanneer het geleverd zou worden. En ook de steigerlift zelf, goed product, stevig en we hebben er alle vertrouwen in dat ie ons vele jaren van dienst gaat zijn. Ik zou hier zo weer bestellen en zeker aan iedereen aanraden om hier te kopen."

  Ellen uit Den Helder

 • "prima zal jullie aan bevelen"

  Gre uit Lambertschaag

Onze sterke punten

 • Professionele en eerlijke adviezen
 • Veilig online bestellen & betalen
 • Grootste assortiment online
 • 6 dagen per week tot 22:00
 • Scherpe & snelle offerte
 • Kwaliteitsmateriaal
 • Online sinds 2007
 • Direct leverbaar
 
Button